Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PRAKTICKÝ,PRIESTRANNÝ 4–IZBOVÝ RODINNÝ DOM+2 STAVEB. POZEMKY

Ulica: Rastislavova
Obec: Lužianky
Okres: Nitra
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
350 000 €
Dohoda na cene je možná.

Popis nehnuteľnosti

Predmetná nehnuteľnosť je situovaná v centre obce Lužianky (bývalá mestská časť Nitry), vzdialenej od centra Nitry len 10 minút autom. Od domu sa 2 minúty chôdzou nachádza zastávka vlaková, autobusová (medzimestská) a mestskej hromadnej dopravy Nitra.  

Dom je samostatne stojaci, podpivničený, s 2 terasami, garážou a sýpkou. Sýpka je v katastri nehnuteľností označená ako dom (t.j. možnosť prestavby na rodinný dom bez potreby stavebného povolenia), pričom táto nehnuteľnosť má k dispozícii elektrinu (400 V).

Plocha pozemku je 791 m², zastavaná plocha rodinného domu na tomto pozemku je 175 m². Obytná plocha tohto rodinného domu je 205,04 m². K domu patrí horná terasa a obytná pivnica, ktorá je prepojená s obytnou časťou domu. Dom v nadzemnej časti má obývaciu izbu spojenú s kuchyňou, spálňu, 2 detské izby a 2 kúpeľne. Medzi domom a garážou je zastrešená terasa o rozlohe 63 m² s príslušnou kuchynskou linkou a plynovou varnou doskou. Na pozemku sa nachádza garáž (41 m²) s montážnou jamou a sýpka (102 m²). Pri garáži sa na pozemku nachádza zeleninová pivnica. Všetky stavby sú postavené z kvalitného stavebného materiálu – tehla. Rodinný dom je kompletne zrekonštruovaný.

K domu prislúchajú všetky inžinierske siete – plyn, obecná voda, elektrina (400 V) a studňa s rozvodom vody po všetkých pozemkoch. Odpad je realizovaný prostredníctvom 4 m³ žumpy. Avšak pred domom je vybudovaná obecná kanalizácia, na ktorú je možné pripojiť sa a používať ju.

Okrem toho súčasne ponúkame 2 stavebné pozemky (prvý vo výmere 772 m², druhý vo výmere 805 m²), ktoré sa nachádzajú hneď vedľa pozemku s vyššie uvedeným rodinným domom. Obidva pozemky majú samostatnú elektrickú prípojku s meradlom 400 V, 20 A a zároveň majú vybudovanú predprípravu na pripojenie obecnej vody. K týmto pozemkom vedie obecná prístupová cesta. Na prvom pozemku sa ešte nachádza budova – skladový  priestor o rozlohe cca 35 m², v ktorom je možné používať elektrinu (400 V).

DOHODA NA CENE JE MOŽNÁ.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2368 m2
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
191.46 m2
Zastavaná plocha:
318 m2
Podlahová plocha:
191.46 m2
Skladová plocha:
143 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Energetická náročnosť budovy:
Energetický ekonomický
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
1995
Celková plocha:
127.89 m2
Terasa plocha:
76.58 m2
Počet terás:
2
Počet garáží:
1
Plocha garáže:
41 m2
Pivnica plocha:
63.57 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Voda - na pozemku - studňa:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - blízko pozemku - kanalizácia:
áno
Kanalizácia - na pozemku - žumpa:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme